Co je to biofotonické sklo?

Fialové sklo, dokonalý filtr pro sluneční paprsky

Na světě existuje pouze jeden druh skla, které má dokonalou schopnost filtrovat sluneční paprsky - fialové sklo. Jeho unikátní vlastnosti umožňují propustit dovnitř prospěšné paprsky a současně udržet venku škodlivé. Skleněné dózy MIRON fungují jako ochranný štít pro přírodní produkty, prodlužují jejich životnost a zlepšují jejich kvalitu.

Pět druhů skla

Pro pochopení tohoto „zázraku“ je důležité podívat se hlouběji do vědy. Sluneční paprsky se skládají z viditelného světla, ultrafialového světla a infračerveného záření. Čiré, jantarové a zelené sklo propouští všechny tyto paprsky, včetně těch, které mohou poškodit váš produkt. Na druhém konci spektra černé nebo velmi tmavé sklo zase nepropouští žádné paprsky, včetně těch prospěšných pro váš produkt. Takže, i když to může znít jako „zázrak“, věda nám umožňuje pochopit, jak funguje filtrace slunečního záření sklem a proč je to důležité pro ochranu vašich produktů.

Porovnání barevných skel

Přirozená bariéra

Fialové sklo MIRON funguje také jako přirozená bariéra pro energii obsaženou v samotném produktu, což pomáhá udržet ji uvnitř a prodlužuje tak přirozenou kvalitu produktu. Ve vědeckých testech, ve srovnání s jinými skleněnými, plastovými nebo hliníkovými obaly, fialové sklo MIRON prokázalo výrazně lepší skladovací kvalitu. A to vše bez potřeby použití konzervantů. Díky své dlouhé životnosti a možnosti opakovaného použití a recyklace představuje sklo MIRON udržitelnou volbu pro ochranu produktů a životního prostředí.

Sklo je vyrobeno s použitím speciálních minerálů, které přirozeně posilují živiny a vitalitu složek produktů. To konkrétně znamená, že tyto produkty nepřicházejí o svou sílu, aroma, barvu ani texturu.

Biofotony a biofotonické sklo

Je možné, že jste dosud neslyšeli o biofotonech. Jsou to neviditelné světelné částice, které produkují téměř všechny živé buňky. To znamená, že právě teď vaše tělo absorbuje a vysílá miliony těchto biofotonů.

Biofotonické sklo

Co dělají tyto biofotony?

Tuhle otázku zkoumá více než 40 vědeckých skupin po celém světě. Některé z dosavadních výsledků naznačují možná průlomová zjištění. Stále přibývá důkazů o tom, že absorpce biofotonů může zvýšit vitalitu, předcházet nemocem a dokonce zpomalit proces stárnutí. Jinými slovy, čím více biofotonů vaše tělo absorbuje, tím lépe pro vaše zdraví a celkovou pohodu.

Biofotonické sklo

Naše biofotonické sklo je navrženo tak, aby chránilo biofotonickou aktivitu přírodních produktů. Tím se zabrání ztrátě biofotonů a zachová se jejich přirozená kvalita, což zároveň eliminuje potřebu přidaných konzervačních látek. Tato ochrana není bezvýznamná, protože mnoho produktů s umělými konzervačními látkami nemá žádnou bioenergetickou hodnotu. Bez této hodnoty nemají tyto produkty pro vás ani pro vaše tělo žádný užitek.

Dlouhá fialová minulost

Egyptská sfinga

Uznání zvláštních ochranných vlastností fialového skla lze vystopovat až do starověkého Egypta. V té době byly cenné esence, jako oleje, a léčivé přírodní produkty uchovávány v nádobách vyrobených z fialového skla. Dokonce se traduje, že legendární egyptská královna Kleopatra si každý den aplikovala na pokožku aloe vera, kterou uchovávala ve sklenicích z fialového skla.

Důkaz v pažitce

Senzorické testování představuje nejsnazší způsob, jak poznat účinky skla Miron. Jako prostý experiment jsme pažitku uložili po dobu tří měsíců ve třech různých typech skla: čirém, hnědém a fialovém. Pažitka v čiré a hnědé nádobě rychle uschla a zbledla, zatímco ta ve fialové si udržela svou vůni a sytě zelenou barvu.

Důkaz v pažitce